ua

Колекція Temisto - надихаюча, сліпуча, унікальна.

16 грудня 2020

Спочатку ви думаєте: стиль лофт. Але чим більше дивишся, тим більше деталей бачиш.

«Тут присутні елементи ретро і стилізовані ручки. У той же час технологія покриття дуже сучасна. Ви бачите унікальну колекцію змішувачів, доступну в трьох чарівних варіантах обробки: елегантний чорний матовий, класичний хром і розкішна латунь».

- каже дизайнер Міхал Лой, творець колекції Temisto.

Кожна колірна серія складається з шести змішувачів і двох душових систем. Зручні високі Виливи, зручні ручки і розслабляючий ефект від тропічного душу - це зручності, які вам сподобаються не менше, ніж гарний зовнішній вигляд. Цей незмінний стиль і висока якість зроблять вашу ванну кімнату неперевершеною. Окремі елементи обробляються вручну, з обережністю та увагою. Завдяки цьому, створюються змішувачі з душею, унікальні твори прикладного мистецтва.

Великий вибір моделей, дає можливість компоновки різними способами. Нестандартні рішення, наприклад, тропічний душ з виливом на ванну, дозволять з комфортом облаштувати будь-яку, навіть невелику ванну кімнату.

Колекція Temisto також дуже міцна. Це пов'язано з інноваційною технологією покриття. Матовий чорний верхній шар гальванізовано, а не пофарбовано, як це найчастіше буває. Завдяки цьому він дуже міцний і виглядає надзвичайно ефектно.

 

Інтер'єр вашої ванної кімнати може стати кращим завдяки Temisto. Пам'ятайте про це.

 

Зайдіть на www.deante.ua/ua/collection/temisto і переконайтеся в цьому самі.

 

x назад
067 657 66 71